woensdag 12 maart 2014

Nog 6 weekjes.....

.... en dan gaan we voor het eerst op vakantie met onze caravan!! Vorig jaar hebben we een caravan aan het eind van het seizoen gekocht. We hebben wel even de voortent opgezet en het bijzettentje die we nog hadden. Zo konden we ff kijken hoe alles eruit ziet. En we hebben er toen 1 nachtje in geslapen. Helemaal leuk! Toch ff het sfeertje proeven voordat jij gelijk de stalling in zou gaan.



Nu hebben we een nieuwe voortent en een deel van het inventaris gekocht. We zijn nog niet compleet maar dat komt nog. Leuk om alles er voor uit te zoeken, kijken, vergelijken... Maar over 6 weken gaan we een ruime week op vakantie. Heel ver weg.... ohw nee, heel dichtbij. Gewoon hier in Leimuiden hihi. Daar heb je een boerencamping en eind april is dat heel leuk voor de kinderen want ze hebben dan heel veel jongvee zoals kalfjes, lammetjes, konijntjes en misschien wel poesjes!
De kids vermaken zich dus wel en zo kunnen wij rustig alles eens neerzetten, uitproberen, hebben we alles? We hebben er nu al zin in.... hopelijk met zulk mooi weer erbij :)

Geen opmerkingen: